Top 10 redenen om een fiets te kopen

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

1. Bespaar geld.

Fietsen is een van de goedkoopste manieren om te reizen. We besparen benzine, belasting en de reparatiekosten van een auto. Als u in grote steden woont, vermijdt u mogelijke congestieheffingen. Een goede fiets is verkrijgbaar voor slechts £ 150, dit is een fractie van de aanschafkosten van een auto.

2. Blijf fit.

Fietsen is een geweldige manier om te sporten. Het stelt ons in staat om onze aerobe capaciteit op te bouwen zonder de gewrichten en het hart te belasten. Het is bewezen dat fietsen onze bloedsomloop verbetert, wat goed is voor ons hart.

3. Afvallen.

Als we overal naartoe rijden en een zittend leven leiden, zal het gemakkelijk zijn om aan te komen, zelfs met een matige hoeveelheid voedsel. Als we echter naar het werk fietsen en boodschappen doen, zullen we meer calorieën verbranden. Dit zal ons helpen om af te vallen als onderdeel van een caloriearm dieet.

4. Goed voor de stemming.

Als we in de file staan, voelen we ons ellendig. Als we fietsen kunnen we tussen auto’s door ontwijken, we zullen niet dezelfde beperkingen voelen als in een auto vastzitten. Ook bij het sporten laten we bepaalde chemicaliën vrij die ons een opbeurend gevoel geven. Dus als we op het werk aankomen, zullen we ons beter voelen dan wanneer we een auto zouden besturen.

5. Kan sneller zijn.

In veel steden met chronische congestieproblemen kan de fiets naar het werk sneller zijn dan de bus of autorijden. De gemiddelde rijsnelheid in Londen is minder dan 10 mph, een fietser kan gemakkelijk sneller op zijn bestemming komen dan auto’s. Zo besparen we zowel tijd als geld.

6. goed voor het milieu

Er is momenteel veel bezorgdheid over de effecten van de opwarming van de aarde. Door te fietsen in plaats van te rijden, verminderen we onze CO2-uitstoot aanzienlijk, dit is een zeer positieve stap in het verminderen van onze CO2-uitstoot. Fietsen helpen ook de luchtkwaliteit te verbeteren.

7. Fietsen doden geen mensen.

Fietsers worden vaak bekritiseerd vanwege slechte wegmanieren. Fietsers zijn echter niet verantwoordelijk voor de 3.200 doden op Britse wegen per jaar. Tijdens het rijden bestaat altijd de mogelijkheid dat u bij een ongeval betrokken raakt en andere mensen vermoordt. Een fiets veroorzaakt zelden ernstige verwondingen bij anderen fiets kopen.

8. Verminder congestie.

Fietsen is de beste manier om verkeersopstoppingen in steden te verminderen. Ze nemen minder ruimte in beslag dan auto’s.

9. Fietsen in de regen is erg leuk.

Het is hoe dan ook in korte doses.

10. Fietsen is erg leuk.

Iedereen die als kind fietste, heeft goede herinneringen aan de eerste ervaring met fietsen. Een fiets staat voor beweging, vrijheid en plezier. Beleef de vreugde van uw kindertijd opnieuw door vandaag nog een fiets te kopen.

Leave a Reply